Zangles

Zangles

Zingen is leuk!


HELAAS, SEIZOEN ’23/’24 ZIT HELEMAAL VOL. MOCHT JE OP DE WACHTLIJST WILLEN, DAN HOOR IK HET GRAAG. IK HEB JAMMER GENOEG GEEN PLEK MEER VOOR DIT SEIZOEN. 


Zingen is voor iedereen die ervan houdt. Natuurlijk heeft de een wat meer talent dan de ander, maar ik vind het super gaaf om samen met jou te ontdekken waar jouw kracht ligt. Of je nu iemand bent die de basis wil leren van zangtechniek of dat je iemand bent die al jaren optreedt, of je nu iemand bent die speelt in het lokale (kerk)bandje of staat op grote podia, het maakt eigenlijk weinig uit wie of wat je bent, als jij les wilt dan wil ik het jou geven. En als ik niet de persoon ben die jou verder kan helpen, dan ga ik graag voor jou op zoek naar de aangewezen persoon.

Voor iedereen die van mij zangles wilt is het belangrijk om te weten dat je bij mij privé-lessen kan volgen van 40 minuten. Voordat we daadwerkelijk starten zal ik wat vragen per mail aan je stellen om zodoende een beeld te krijgen of ik jou ook verder kan helpen. Want dat is natuurlijk het uiteindelijke doel.

Daarnaast is het ook mogelijk om een duoles te krijgen. Deze lessen duren 50 minuten en dan doen we in principe hetzelfde, alleen is de aandacht dan verdeeld over twee personen. Zo’n les is dan per persoon voordeliger. Als je een duoles wilt, dan moet je iemand anders enthousiast maken om samen met jou zangles te volgen. Hierdoor zal je een duoles nooit met een vreemde volgen, maar altijd met een bekende van jou en dat is – denk ik – wel zo fijn.

Tijdens een zangles doen we meestal twee dingen: 1. werken aan techniek aan de hand van oefeningen, 2. aan de slag met een door jou gekozen lied.

Dus hou jij van zingen en wil jij graag les van mij? Wacht dan niet langer en stuur me vandaag nog een berichtje.

Liefs,

Sharon